0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MISTERIOZNO DOŠAO, TAKO I OTIŠAO: Pobegao iz Partizana, a sada poveo Slutsk do prvog mesta u Belorusiji.

Objavljeno: 03.05.20 u 12:10

Činilo se da je Partizanov prelazni rok 2018. godine bio završen, a onda je stigao Salu Draman. Mladi fudbaler iz Burkine Faso potpisao je tada četvorogodišnji ugovor sa Partizanom.

Došao je misteriozno, o njemu se malo toga znalo, osim da je rođen 1998. godine, stigao je iz Burkine Faso, odnosno ekipe Salitas, gde je bio proglašen igračem meseca kada je postigao tri gola uz pet asistencija.

‘GROBARI’ SU ODLUČILI: Ovo je idealna petorka Partizana na kojoj bi im pozavidela i NBA liga (FOTO)

Partizan ga je poslao u Teleoptik, gde je nastupao kao pozajmljeni igrač nakon što je sa crno-belima potpisao ugovor na četiri godine. On je ugovor navodno raskinuo zbog sedam neisplaćenih plata, a potom se vratio u Burkinu Faso.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Potom je nosio dres Olimpika iz Donjecka, gde je sedam puta istrčao na teren, da bi od 2020. godine krenuo put Belorusije. Draman je fudbaler trenutnog lidera šampionata Slutska.

PROMETNO U PARTIZANU: Imamo prvi odlazak iz Humske, ali i potpis!

Odigrao je dve utakmice i postigao jedan gol za sada. Njegov gol doneo je vođstvo Slutsku protiv Dinama u Minsku, da bi na kraju njegov tim slavio sa 2:1 i time došao do prvog mesta nakon sedam kola.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter