1
Evropske lige

MENADŽER KANGE: Ako ga žele Trabzon i Bešiktaš nek pronađu broj telefona! Delije poručuju ‘Terza, imaš ga, okreni’!

Objavljeno: 03.05.20 u 18:45

Gelor Kanga ovog leta postaje slobodan igrač, a uveliko se spekuliše o interesovanju Trabzona, ipak…

Ako je verovati menadžeru Gabonca Luisu Denolu, Trabzon nije kontaktirao ni njega, ali ni njegovog agenta. Imao je poruku za Trabzon i Bešiktaš.

– Ne, još uvek. Zbog toga što je u januaru Kangi za šest meseci isticao ugovor. Zato nije bilo interesovanja za taj proces. Upoznali smo se preko nekih posrednika, ali želim da razgovaram sa predsednikom. Ako je Trabzon ozbiljan u nameri da ga dovede, siguran sam da predsednik može da nađe moj broj telefona i pozove me. Kanga poštuje sve klubove koji ga žele. Isti je slučaj i sa Bešiktašem. Poznajem Edala Torunogularija. Ako žele Kangu, mogu da pronađu moj broj, to je sve što ću reći. Prelazni rok još nije počeo- rekao je Denol.

‘Delije’ se nadaju da bi Gelor Kanga mogao nazad u Zvezdu, te na društvenim mražama poručuju generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću da ima broj i da ga okrene. Videćemo, hoće li se želja navijačima Crvene zvezde ostvariti, trenutno deluje nerealno.

0
0

1 Komentara

  1. Nadam se da Terzicu nece pasti na pamet da vraca ovog srebroljupca. U sustini vrlo beskoristan igrac. Svi ga pamte po golu koji je dao Krasnodaru, ali to je bilo ujedno najkorisnije sto je uradio, osim toga gotovo nista. Bio je najveci potrosac lopti, dribling nikakav, spor i s aloptom i bez nje, u odbranu se nije vracao, a gubio je dosta lopti.posle cega su sevale kontre. I na kraju oko njegovog suta, sutirao je do besvesti i kada moze da proigra saigraca, a retko pogadjao. I svaki sut mu je isao visoko, uostalom tih nekoliko lepih golova koje je dao su bile visoke lopte. Ali, da drzis igraca godinu dana, da ga placas kao zlatom, a on da 2 ili 3 gola je besmisleno. Za njega je Marin bio i Mesi i Ronaldo zajedno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter