0
Evropske lige

FOTO: Crop, Twitter, Full Time DEVILS ‏

IGRAĆE SE PO SVAKU CENU: Premijer liga razmatra i selidbu na drugi kontinent!

Objavljeno: 03.05.20 u 15:41

Trenutno stanje sa koronavirusom u Ujedinjenom Kraljevstvu nikako ne govori u prilog povratka fudbala.

Iako su nedavno tamošnji mediji naveli kao jedan od razloga za povratak fudbala ‘podizanje morala čitave nacije’ izgleda da će Premijer liga podizati moral, ali neke druge nacije.

MISTERIOZNO DOŠAO, TAKO I OTIŠAO: Pobegao iz Partizana, a sada poveo Slutsk do prvog mesta u Belorusiji.

Jedno od alternativnih rešenja jeste i igranje preostalih mečeva sezone u Australiji.

– Svetske turneje smo odradili u predsezoni. Ovo nije ništa drugačije. A klima u Australiji trenutno je idealna – rekao je za ‘San’ jedan neimenovani klupski službenik.

Poznati agent Geri Vilijams uspostavio je kontakte sa čelnicima FS Australije, kao i premijerligaškim klubovima.

Imao sam razgovore s kontaktima u klubovima Premijer lige i sviđa im se ideja. Takođe, razgovarao sam s vladinim službenim licima i oni su oduševljeni. Ove sedmice razgovaraćemo ponovo. U Australiji su svi na sigurnom. Vlada je ukinula mnoga ograničenja – rekao je Vilijams.

Izvršni direktor Brajtona Pol Barber protivi se ovoj ideji jer smatra da bi narušila sam integritet šampionata. Međutim, ukoliko se sve strane usaglase mečeve ćemo gledati na stadionima ‘Optus’ (65.000 mesta), ‘Pert Oval‘(20.500), WACA (24.500 i ‘Jundalup Areni‘ (16.000)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter