0
Evropske lige

FOTO: TWITTER

MANČESTER SITI U PROBLEMU: Dve godine bez Evrope i De Brujne napušta ‘građane’

Objavljeno: 02.05.20 u 22:00

Jedan od najboljih vezista na svetu Kevin de Brujne rekao je da bi otišao iz Mančester sitija ako klub ne uspe da skine zabranu igranja evropskih takmičenja.

Siti je u februaru kažnjen sa dve godine zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja i odmah je izdao saopštenje da će se žaliti.

– Ja samo čekam pomalo. Klub me je sto posto uverio da smo mi u pravu. Imam poverenja u Siti, a ako oni tako kažu onda nemam razloga da sumnjam. Videćemo šta će biti. Tek kada bude doneta konačna odluka, tada ću sve preispitati rekao je De Brujne za belgijske novine ‘Het Laatste Nieuws’.

Belgijanac je svestan da njegova karijera neće trajati večno.

– Dve godine bez Lige šampiona bi bilo predugo. Jednu godinu bih možda i mogao da podnesem – dodao je 28-godišnji fudbaler.

Upitan o mogućnosti novog ugovora, kaže da ga za sada nema na vidiku, mada je Siti pre pandemije korona virusa hteo da zadrži izričito njega i Rahima Sterlinga.

– U ovom trenutku nema priče o produžetku saradnje. Ne znam šta će biti. Malo smo u procepu sa svim ovim što se dešava u svetu. Kad se sezona završi onda će biti prilike da se priča o budućnosti. Sada je trenutak da se misli o sadašnjosti – zaključio je Kevin De Brujne.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter