0
Evropske lige

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

FLEŠ IZ RUMUNIJE: Da li je ovo razlog zbog kog je Rouz bliži Zvezdi od Planića…

Objavljeno: 02.05.20 u 12:50

Već se licitira sa imenima potencijalnih pojačanja Crvene zvezde, a jedna od traženijih pozicija uz levog beka je štoper.

Iz Rumunije se pojavila informacija da su odnosi između vlasnika FCSB-a Điđija Bekalija i štopera Bogdana Planića zategnuti. Navodno, Srbin nije želeo da pristane na smanjenje plate, te da bi od leta mogao da postane slobodan igrač. Priča se sada promenila, Bogdana Planića želi Krajova, ali Điđi Bekali želi obeštećenje.

– Dobra je stvar što Rotaru priznaje da želi da dovede Planića, ali prvo će morati da se dogovori sa mnom. Ako plati obeštećenje, može da dobije igrača. Jer, Planić nije slobodan na leto, imam sa nama važeći ugovor na još godinu dana – rekao je Bekali za ‘Pro Sport’.

Vest je demantovao menadžer srpskog štopera Zvonko Milojković.

– Mogu Bekali i Rotaru da pregovaraju koliko god hoće, Planić neće preći u Krajovu.

Pominje se da je za usluge Bogdana Planića zainteresovan Fenerbahče. Ipak, sve je jasnija slika da će potencijalni kupac morati dobro da se otvori, te je Zvezdi realnija opcija Rouz iz Arisa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter