0
Evropske lige

DEJAN LOVREN U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU: Borim se sam sa sobom!

Objavljeno: 02.05.20 u 19:20

Hrvatski fudbaler i defanzivac Liverpula Dejan Lovren teško prolazi kroz situaciju sa korona virusom i otvoreno je govorio o poteškoćama koje ima u izolaciji.

Lovren je rekao kako se bori sam sa sobom i da mu sve ovo teško pada, te da se nada da će se situacija uskoro naglo promeniti.

– Iskreno, nije lako. Već smo 46 dana zaključani u kućama. Nigde nismo izašli. Psihološki se borim sam sa sobom. Najteže je sve prebroditi psihološki. Kada se radi o treningu, radim sam. Zaista sam radnik, nije mi problem da samostalno treniram, ali drugačije je kad nisi sa ekipom. Zaključan si u kuću, ne možeš da izmišljaš toplu vodu, vežbe. Svaki dan je jedno te isto. Imam sprave za trening, pokušavam da izmišljam vežbe. Dobili smo plan treninga od kluba, ali teško je. Sam sam, nema ko da me natera kada mi je najteže, kada radiš sam sa sobom, sve je drugačije. Motivišem se kako god znam, recimo, nekad kada se probudim sam sebi kažem: ‘Danas ću se na treningu rasturiti’, rekao je za ‘Sportske novosti’ igrač Liverpula.

On je rekao da je vreme u karantinu nikako ne može biti okarakterisano kao odmor.

– Nadam se da će Čeferin i svi ostali ljudi iz UEFA i FIFA naći dobro rešenje kako se ne bi zakomplikovala sledeća sezona. Da ne dođe do situacije u kojoj u mesec dana mora da se odigra 15 utakmica. Neće valjda sada neko od odgovornih reći: ’Imate pet dana odmora posle sezone, pa odmah nastavljamo’. To bi bilo suludo – istakao je Dejan Lovren, koji je rekao da ‘e igrati za reprezentaciju dok mu ne popucaju kolena. ‘Oprostiću se od ’Vatrenih’, kada budu morali da me guraju u kolicima. Idem do kraja, dokle se može’

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter