0
Evropske lige

GEST ZA PRIMER: Kapiten Severne Makedonije na originalan način pomaže ugrožene koronom! (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.20 u 21:55

Nekadašnji fudbaler Intera i Lacija odlučio je da plemenitim gestom pomogne u borbi protiv nevidljivog neprijatelja sa kojim se danas suočavamo.

Kapiten fudbalske reprezentacije Severne Makedonije Goran Pandev stavio je aukciju dres u kojem je odigrao 100. meč za nacionalni tim. On će novac dobijenog od prodaje dresa sa brojem 100 i prezimenom Pandev donirati bolnici ‘8. septembar’ u Skolju u kojoj se leče oboleli od COVID-19.

– Ovaj za mene sveti dres sa mog 100. nastupa za moju Makedoniju rešio sam da doniram i pomognem u borbi sa Kovidom-19… Hajde da doniranje pet ili više evra i da pomognemo bolnicu ‘8. septembar’ u Skoplju – napisao je Pandev na Instagramu.

Jedan od najboljih makedonskih fudbalera se tim potezom priključio velikom broju fudbalera u svetu koji su dresove stavili na aukciju kako bi sakupili novac za borbu sa korona virusom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter