0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

POKUŠAO SAM DA NE KOMENTARIŠEM JAVNO: ‘Ovo je istina, Sporting mi nije isplatio sve’…

Objavljeno: 30.04.20 u 14:44

Srpski trener Siniša Mihajlović se oglasio povodom njegovog spora sa Sportingom.

Klub iz Lisabona imao je obavezu da do 30. aprila uplati odštetu srpskom treneru zarad jednostrano raskinutog ugovora. Na klupi portugalskog tima Mihajlović je proveo svega 12 dana pre nego što mu je ugovor raskinut.

On je pravdu pokušao da pronađe pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani gde je potraživao odštetu od 10 miliona evra. Sud je ipak odlučio da Sporting mora da mu isplati tri miliona do decembra 2019. godine, da bi taj rok potom bio dodatno produžen do 30. aprila.

Uprkos najavama da će Mihajloviću biti uplaćen ceo iznos – do toga nije došlo.

Pokušao sam da se suzdržim od komentara javno, da poštujem poverljivost postupaka, ali s obzirom na dezinformacije u raznim vestima, nemam alternativu. Moram da kažem da ispravim vest – počeo je Mihajlović.

On je dodao da je Sporting isplatio 25 odsto manje nego što je naložio sud.

Do danas Sporting nije rešio naš slučaj i ispatio sve što je CAS presudio 28. novembra prošle godine. Tada je klub prvi put priznao dug, dugo nije uradio ništa, osim da se odloži plaćanje – naveo je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter