0
Evropske lige

INTER ŠOKIRAO BARSELONU: Italijani za Lautara Martineza traže 90 miliona i dva igrača!

Objavljeno: 30.04.20 u 19:50

Barselona i Inter još uvek traže formulu transfera Lautara Martineza, sjajnog napadača italijanskog velikana, kojeg u prestolnici Katalonije svim silama želi da vidi i njegov sunarodnik Lionel Mesi.

Španski ‘AS’ piše da su Italijani predložili neverovatnu kombinaciju. Inter je od prvaka Španije tražio 90 miliona evra, Artura Vidala i Antoana Grizmana na besplatnu jednogodišnju pozajmicu. U Barseloni su navodno ostali šokirani i istog trenutka odbili ovaj predlog.

Martinez je u Inter stigao na leto 2018. iz argentinskog kluba Rasing za 22.7 miliona evra.

Ove sezone je 22-godišnji napadač, na 31 utakmici postigao 16 golova uz četiri asistencije, a jedan je dao upravo Barseloni na ‘Kamp Nou’ u meču Lige šampiona.

Prema ‘Transfermarktu’ Lautaro Martinez na fudbalskom tržištu vredi 64 miliona evra, a ima izlaznu klauzulu od 111 miliona evropskih novčanica. Za reprezentaciju Argentine je odigrao 17 utakmica i postigao devet golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter