4
Domaći fudbal

FOTO: Andrej Kranjc

VUJADIN SAVIĆ OTVORENO O ODLASKU IZ ZVEZDE: Iskren do srži, otkrio da li je Milojević uticao na njegovo „povlačenje“

Objavljeno: 29.04.20 u 19:42

Bivši defanzivac i kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić rešio je da mesecima nakon odlaska iz Ljutice Bogdana progovori o tome.

Savić je rekao kako za njegov odlazak iz Zvezde nije bio povod tadašnji trener Vladan Milojević sa kojim ima sjajan odnos.

– Da svima bude jasno! Sa Milojem nikada nisam imao problem! Naprotiv, uvek smo imali odličan odnos, kao što ga imamo i sada! Čujemo se redovno i zahvalan sam što sam imao takvog trenera pored sebe! Druge stvari su tu u pitanju o kojima ne želim da govorim! Ali on nije kriv za sve što se izdešavalo tako na kraju! Nikada od mene nećete čuti ružnu reč kada je Zvezda u pitanju! To nije lepo, a ni zvezdaški! Ali moram da napomenem još jednom da Miloje nema veze sa tim – rekao je fudbaler za Kurir.

Savić je otkrio šta mu je najteže palo po drugom u karijeri odlasku Marakanu.

– Najteže mi je bilo kada sam odlazio poslednji put, davao sam intervju za Zvezda TV na terenu kod severne tribine… Krenule su mi suze, stajao sam i gledao ka tribini…Slike su mi prolazile kroz glavu, tribine su bile prazne, ali sam čuo pesmu! Trenutak kada sam završio taj intervju i ušao u tunel da krenem ka autu i kući da se pakujem! Uh!!! Srce puno zbog svega što sam uradio u klubu, ali i oči pune suza jer odlazim fizički iz svoje druge kuće! Zaista druge kuće! To je nešto gde pripadam od malena! I uvek ću biti tu! Jedva čekam da ponovo dođem na Marakanu!

0
0

4 Komentara

  1. “Ne kažem da si glup! Izgleda da samo nemaš sreće kada razmišljaš”(Br. Jedan, iz “Alan Forda”) Prošlogodišnja grupna faza LŠ, nam je svima pokazala da na kraju sve dođe na svoje mesto! Prema tvojim kvalitetima, kiparska liga je pravo mesto za tebe!

    0
    0
    Odgovori
  2. To da si veliki Zvezdaš, to svi znaju ali moraš biti realan jer po svojim kvalitetima ne zaslužuješ da igraš u Zvezdi! Da bi neko igrao u Zvezdi osim borbenosti mora da poseduje i određeni kbvalitet! Da ti nisi sin Dula Savića, ti nikada ne bi igrao u Zvezdi! Što se tiče Milojevića, potpuno ste isti po kvalitetu, ti kao igrač a on kao trener!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti si budala ako uopste razmisljas o povratku,dva puta te oteraju iz kluba kao kapitena i sina jedne od legendi kluba a ti places za Terzicem.

    0
    0
    Odgovori
    • To takvima kao ti nikada i neće biti jasno. Ja ga potpuno razumem. Ja se obradujem svaki put kad makar i kolima prodjem pored Marakane.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter