0
Evropske lige

TOTALNA RASPRODAJA U BARSELONI: Samo su Mesi i Ter Štegen bezbedni

Objavljeno: 29.04.20 u 15:50

Fudbalski klub Barselona najviše je pogođen ekonomskom krizom zbog pandemije korona virusa i na razne načine pokušava da nadoknadi finansijski gubitak koji, prema tvrdnjama španskih medija, dnevno iznosi i do pet miliona evra.

Katalonski klub je zbog toga odlučio da svi igrači budu na prodaju osim dvojice, a to su kapiten Lionel Mesi i golman Mark Andre ter Štegen. Ponude za sve ostale igrače uzeće se u razmatranje, otkriva dobro upućeni novinar Fransesk Agilar.

Najveću zaradu Barselona planira na Filipeu Kutinju i Usmanu Dembeleu za koje su zainteresovani engleski klubovi. Na njihovo dovođenje Barsa je potrošila oko 250 miliona evra.

Blizu odlaska sa ‘Kamp Noua’ su i Artur, Ivan Rakitić, Arturo Vidal, Nelsom Semedo i Serhi Roberto.

Barselona će u sledećem prelaznom roku pokušati da dovede jedno veliko ime. Pregovara se s Interom oko Lautara Martineza i sa Pari Sen Žermenom oko povratka Nejmara. Obojicu će teško dovesti, ali u klubu su uvereni da će uspeti da odrade jedan veliki transfer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter