0
Evropske lige

FOTO: FC Shakhter Soligorsk

ONI I DALJE IGRAJU: Antić i Ivanović režirali veliki preokret Šahtjora iz Soligorska, koji nije bio dovoljan za finale (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.20 u 20:51

Dok su fudbalski stadioni širom sveta pod katancem, u Belorusiji se i dalje igra.

Tako su danas odigrani revanš mečevi polufinala kupa, a pobede su izvojevali Šahtjor Soligorsk protiv Bresta (4:2) i BATE protiv Slavije (2:0).

Šahtjor je do trijufma stigao posle preokreta, jer su gosi imali na poluvremenu prednosost od dva gola, a strelci su bili Savitski i Gordejčuk. U nastavku su mnogo bolji bili domaći, a tandem Srba, Antić-Ivanović inicirao je preokret. Nikola Antić je uputio centaršut s leve strane, a Ivanović je sjajnom reakcijom postigao prvi gol za svoju ekipu. Do pobede je Soligorsk stigao s još tri gola u nastavku, koji su bili deo Lisakoviča i Podstrelova.

(VIDEO:YouTube/SPORTS WORLD TR)

Šahtjor iz Soligorska ipak neće igrati u finalu i biti u prilici da brani trofej, jer je Brest u prvoj utakmici slavio s 2:0 i zbog dva gola na gostujućem terenu prošao dalje. U meču za trofej rival će im biti BATE Borisov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter