0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA OSTAJE BEZ ŠTOPERA: Velika želja crveno-belih blizu zagrebačkog Dinama!

Objavljeno: 28.04.20 u 14:51

Transfer je blizu realizacije…

Lindsi Rouz, štoper Arisa, poslednjih dana dovodio se u vezu s Crvenom zvezdom, ali transfer nije i po svemu sudeći neće ni biti realizovan.

Defanzivac je bio velika želja crveno-belih, ali čelnici srpskog šampiona nisu bili spremni da plate milion evra, koliko je grčki klub tražio, već samo 700.000, ali zato Dinamo jeste pristao na kompletnu sumu. Grcima je potreban upravo toliki novac, da bi odlično zaradili i pored procenta od 25% koji moraju da isplate francuskom Lorijenu.

Kako prenose hrvatski mediji Rouz je velika želja novog trenera na „Maksimiru“ Igora Jovićevića, a u pregovorima nije pomogla ni činjenica da je menadžer fudbalera s Mauricijusa nekadašnji fudbaler Zvezde, Milan Biševac.

U dresu Arisa Rouz je ove sezone digrao 33 utakmice i postigao tri gola, a nastupao je u karijeri još za Valensijen, Lion, Lorijen, Bastiju i Aris. Pored Crvene zvezde i Dinama, za ovog igrača se navodno interesovao i kiparski APOEL.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baća u nastavku Južnog vetra postaje menadžer i skaut Barselone za Srbiju! #Baća #Juznivetar #Messi #Baca

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter