0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

PANTELIĆ DAVAO KRVNU PLAZMU U DIREKTNOM PRENOSU: Bivši fudbaler napravio potez za pamćenje, i otkrio ga šta ga najviše nervira u toj situaciji

Objavljeno: 28.04.20 u 13:20

Potpredsednik FS Srbije Marko Pantelić nakon što se oporavio od korona virusa rešio je da donira krvnu plazmu.

Pantelić je iz borbe sa virusom Covid-19 izašao kao pobednik, ali je rešio da pomogne onima koji tu bitku još uvek vode. Radio televizija Srbije je snimala u direktnom prenosu kako Pantelić donira krvnu plazmu za šta je prethodno prošao svu proceduru.

Tokom vađenja plazme, Pantelić je poručio kako je osećaj prelep jer pomaže drugim ljudima.

– Lep je osećaj kad pomažeš nekog drugog, tačnije pacijentu koji je oboleo i kad time možemo da olakšamo posao medicinskoj službi. Ono što kažem, to uvek i ispunim – kazao je Pantelić.

KONAČNA ODLUKA: Superligaši se uskoro vraćaju na teren, velika promena u finišu prvenstva?!

OGNJEN MUDRINSKI ZA HS: Ponovo sam u karantinu – provešću zatvoren ukupno 42 dana i jedva čekam povratak na teren

Nekadašnji reprezentativac Srbije je rekao kako je cela procedura trajala oko sat vremena i da su ga više nervirali ponovni testovi krvi i na korona virus, kao i da će za 15 dana ponovo dati krv.

– Dokle god bude bilo potrebno, tu sam na raspolaganju Institutu i da se pomogne medicinarima u borbi protiv COVID-a. Nadam se da ih bar neće biti još dugo i da će se naša zemlja izboriti.

FOTO: Crvena zvezda

Pantelić je apelovao na ljude da izdrže još ovaj kratak period u izolaciji koja će uskoro biti gotova.

– Ako je neko od početka u karantinu to sam ja, znam da nije lako, da već predstavlja i psihološku barijeru i dolazimo u situaciju da jedva čekamo kraj. Ne vidim razlog da sad pred kraj pokvarimo sve što smo radili prethodnih mesec i po – dva. Treba nam strpljenje još jedan vikend sa porodicom, svi bismo hteli da izađemo da se družimo, ali moramo biti odgovorni prema društvu u kom živimo.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baća u nastavku Južnog vetra postaje menadžer i skaut Barselone za Srbiju! #Baća #Juznivetar #Messi #Baca

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter