0
Fudbal

LUDILO U ARGENTINI: Supruga objavila snimak, tvrdi da ju je igrač Boke pretukao – On demantuje (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.20 u 19:35

Kolumbijski fudbaler Sebastijan Vilja, koji igra u Boki Juniors, našao se u centru skandala koji ovih dana potresa argentinsku javnost.

Vilja je na udaru javnosti nakon što se oglasila njegova devojka Danijela Kortes koja ga je optužila za fizičko nasilje.

Danijela je u vezi sa 23-godišnjim fudbalerom već dve godine i zajedno žive u Buenos Airesu, ali život im je daleko od idiličnog.

Stoga je odlučila da svoj problem podeli sa svima i vidno uplakana se obratila pratiocima putem Instagrama.

– Nažalost, moram ovo da uradim jer ne mogu više trpeti ono što mi radi. Dve godine živimo zajedno i ovo nije prvi put da se događa. Opraštala sam mu i mislila da će se promeniti, ali neće – napisala je Kortes.

Za kolumbijskog fudbalera smatra, kako je napisala, da je ‘zver i ološ’.

– Ovo objavljujem jer želim da svi vide kakva je on zver i ološ. Imam svedoke za fizičko i psihičko nasilje. Ne mogu verovati da je neko ovo u stanju napraviti. Bojim se da će se dogoditi nešto još strašnije. Ovo je istina o Sebastijanu Vilji, čoveku koji tuče žene. Ja nisam prva kojoj je ovo napravio. Molim državu da mi pomogne jer želim da budem s porodicom i kćerkicom – objavila je Danijela uz priložene fotografije.

https://www.instagram.com/p/B_gaNneh1a1/

Nedugo posle objave svoje izabranice, oglasio se i Vilja, koji ‘pere ruke’ od svega.

– Kao posledica onoga što se vidi na društvenim mrežama, želim da kažem da u porodici imam majku, sestru, malu nećaku, rođake, žene u familiji – započeo je Sebastijan.

On je istakao da mu nije jasno zašto je njegova devojka to objavila.

– Objasnio sam da nisam kod kuće. Ne znam koje su namere onoga što je objavljeno. Počev od sutra krenuću da razjašnjavam situaciju sa pravim ljudima – rekao je Sebastijan Vilja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter