0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

UMEŠAO SE JOŠ JEDAN KLUB: Zvezda nudi 700.000 evra za štopera, Aris traži milion!

Objavljeno: 27.04.20 u 10:19

U grčkim medijima sužen je krug klubova koji žele Lindzija Rouza, po njihovom pisanju, to je Crvena zvezda.

Aris je defanzivca doveo iz Lorijana prošlog leta, platili su obeštećenje od 170.000 evra i 25 procenata od naredne prodaje. S obzirom da je klub u finansijskim problemima prouzrokovanim koronavirusom očekivalo se da će tim iz Grčke prihvatiti Zvezdinu ponudu.

RIČMOND BOAĆI: Tražio me je Čelsi i još neki klubovi, radim na tome da dođem do Premijer lige

Crveno-beli prate štopera još pre pojavljivanja koronavirusa, za francuskog defanzivca poreklom sa Mauricijusa Crvena zvezda spremna je da plati 700.000 evra, to ipak nije zadovoljilo čelnike Arisa, koji potražuju milion evra.

PONOVO U BEOGRADU: MIlojević i Marin se vratili u Srbiju

Za usluge Francuza zainteresovan je i kiparski APOEL, navodno je došlo do nezvaničnih kontakata sa Rozovim agentima, ali klub sa Kipra nije spreman da za njega izdvoji više od 500.000 evra.

GRCI JAVLJAJU: PAOK tužio Arape zbog Prijovića – ovo bi moglo da ubrza transfer…

Pitanje je hoće li se Zvezda dalje upuštati u pregovore vezano za dolazak štopera, s obzirom da crveno-beli na raspolaganju imaju Miloša Degeneka, Nemanju Milunovića, Srđana Babića i Radovana Pankova. Te će, osim u slučaju odlaska nekog od njih, biti ‘velika gužva’ na toj poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter