0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

TEŠKO PODNOSI SITUACIJU: Emotivni Brazilac otkrio šta će prvo da uradi kada se vrati kući!

Objavljeno: 27.04.20 u 13:54

Legendarni fudbaler Ronaldinjo još uvek se nalazi u Paragvaju.

Brazilac je priveden zajedno sa bratom, obojica su imali neispravna dokumenta na ulazu u zemlju, te će tokom trajanja istrage morati da ostanu u Asunsionu. Zanimljiv je podatak da mu pasoš uošpte nije bio potreban, jer je u Paragvaj mogao da uđe sa ličnom kartom.

Bili smo potpuno iznenađeni kada smo saznali da naša dokumenta nisu ispravna. Od tog momenta smo sarađivali sa istražnim organima, da bismo ustanovili sve činjenice. Od prvog do poslednjeg dana smo sve objasnili nadležnim i ispunili sve zahteve koji su traženi od nas – objasnio je Ronaldinjo.

Ozbiljnosti situacije bio je svestan tek kada je morao u zatvorsku ćeliju.

Bio je to veliki udarac, nikada u životu nisam ni pomislio da bih mogao da dođem u ovakvu situaciju. Tokom celog života sam se trudio da budem u svemu najveći mogući profesionalac i da donosim radost ljudima igrajući fudbal.

Otkrio je na kraju šta će prvo da učini kada se vrati kući.

Kada se vratim u zemlju, prvo ću poljubiti mamu, jer je morala da izdrži sve ove teške dane, kako od pandemije korone, tako i zbog svega oko nas što se dešavalo. Sve je to izdržala, pokazala je koliko je snažna i koliko ima vere u nas – zaključio je Ronaldinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter