0
Evropske lige

SPORTING KONAČNO ISPLAĆUJE MIHAJLOVIĆA: Srbin dobija milione za nepravedni otkaz!

Objavljeno: 27.04.20 u 18:55

Došao je trenutak kada će fudbalski klub Sporting iz Lisabona konačno morati da isplati dugovanja srpskom treneru Siniši Mihajloviću.

Probao je Sporting da se poigrava sa Mihajlovićem. Uručen mu je otkaz samo nekoliko dana pošto je promovisan u novog trenera, pa je onda portugalski velikan otezao do maksimuma isplatu izgubljenog sudskog spora, ali je momenat za naplatu stigao.

Sporting je u velikom problemu, jer su mu ostala još samo tri dana da isplati Sinišu Mihajlovića. Lisabonski „Lavovi“ dužni su srpskom treneru tri miliona evra, pošto ih je dobio na sudu povodom spora oko jednostrano raskinutog ugovora 2018. godine.

Tada je u Sportingu došlo do promene uprave, u tih 12 dana koliko je Mihajlović zvanično bio trener, od 16. do 28. juna, a novi čelnici su smatrali da je ugovor sa Srbinom – ništavan. On ih je tužio i pobedio na sudu. I zato mu sleduje obeštećenje. Istina, tražio je Miha 11 miliona evra, ali će ipak dobiti tri.

Uspeli su Portugalci zimus da ubede FIFA da im odloži plaćanje kazne, umesto 31. decembra dat im je rok da plate do 30. aprila. A, oni do danas nisu ni evro položili na Mihajlovićev račun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter