0
Evroliga

ETORE MESINA SUMNJA U NASTAVAK EVROLIGE: Italijan pesimističan, problem su Španci!

Objavljeno: 27.04.20 u 20:00

Trener košarkaša Olimpije iz Milana Etore Mesina izjavio je da će, uprkos velikoj želji, biti veoma teško nastaviti takmičenje u Evroligi.

– Veoma je teško okupiti 18 timova, vratiti sve strance i garantovati bezbednost. Postoji još jedan problem, a to je taj što špansko prvenstvo želi da završi sezonu do 10. jula. Biće veoma teško i izboriti se sa organizacionim problemima – rekao je Mesina za „Skaj sport“.

Milano je u trenutku prekida usled pandemije korona virusa vodio bitku za plej-of, bili su deveti sa skorom 12-16.

Iskusni strateg savetuje svoje igrače da vode računa o sebi u svojim domovima i da poštuju sve regulacije o prevenciji širenja COVID-19.  

– Naši doktori i treneri sastavljaju razne programe za igrače. Takođe su im poslali i neke video klipove sa treninzima i programima. Moja preporuka njima je da poštuju pravila i ostanu kod kuće i pokušaju da ostanu u formi što je više moguće. Kada vreme dođe, ponovo ćemo razmišljati o košarci – istakao je Mesina.

Podsetimo, Košarkaški savez Italije je još 7. aprila definitivno okončao sezonu u Seriji A, a pitanje šampiona još nije zvanično odlučeno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter