0
Evropske lige

NOVI OBRT: Donaruma ipak želi da prodži ugovor s Milanom

Objavljeno: 26.04.20 u 20:53

Golman želi da produži ugovor, ali…

Đanluiđi Donaruma će narednog juna postati slobodan igrač, a ako Milan ne uspe da se plasira u Evropu, moraće da smanji budžet i pravo je pitanje da li će uspeti da zadrži mladog čuvara mreže.

Uprkos situaciji koja u redovima crveno-crnih nije sjajna, „Tutosport“ naodi da 21-godišnji golman želi da ostane u Milanu i poptpiše novi ugovor, ali ne želi da pristane na umanjenje zarade. Donaruma bi želeo da makar zadrži godišnju platu od šest miliona evra, koju je dogovorio u julu 2017. godine.

Ta cifra ipak je iznad ograničenja plate koje vlasnici kluba, „Eliot Menadžent“, žele da uvedu, pa golmanov menadžer Mino Rajola mora da pokuša da pronađe kompromisno rešenje.

Ukoliko ne uspe da pronađe zajednički jezil, momak koji je prošao kompletnu školu kluba iz „grada mode“ ne bi trebalo da dugo čeka na novi angažman, jer za jednog od najboljih evropskih golmana zainteresovani su Juventus, Mančester junajted, Čelsi, Real Madrid i Pari Sen Žermen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter