in , ,

HOTSPORT TIKET DANA: Kec na Slutsk, ‘dvojka’ na Arsenal

Uspevamo da „pročitamo“ Beloruse i drugi dan zaredom smo imali tri pogotka, mada je šampionat baš nezgodan za klađenje i danas sledi nova misija bez virtualnog fudbala.

SLUTSK – BEŠLINA 1 (1.80)

Sledi okršaj dve slične ekipe u kojem je domaćin u blagoj prednosti, a pred svojim navijačima juriće pobedu i neće dozvoliti iznenađenje.

TORPEDO ZH. – RUKH B. 1 (2.00)

Umeo je domaćin da na strani sruši niz favorita i takav stil čvrste odbrane se pokazao kao dobar recept, a danas treba da budu ofanzivniji u pokušaju da ostvare uspeh.

ISLOH – VITEBSK 2 – 3 GOLA (2.00)

U Belorusiji golovi nisu zaštitni znak na utakmicama prvoligaša, ali gosti su poznati kao ekipa koja želi da se nadmeće i po gol na obe strane je jedna od realnih opcija.

MIKAŠEVIĆI – ARSENAL D. 2 (1.80)

Drugi rang polako se zahuktava i postaje zanimljiv, pošto se ekipe sa većim ambicujama bodovno odlepljuju, a tim velikog imena želi da pobedom zaokruži dobre igre u aprilu.

Ukupna kvota na tiketu je 12.96.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘STRAŠNO’ OBEĆANJE KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA VASKA: Izaberite me i dolazi Ibra, jedan napadač ‘kontroverzniji’ od njega i italijanski majstor fudbala!

ĐIĐI BEKALI SE OSLOBAĐA SRBA: Planić nije blizu Zvezde, jer ga traže dva ‘giganta’, ali je Partizanu otvoren put do pojačanja!