0
Domaći fudbal

FOTO: Wikipedia/Cambur

HOLANDSKI TRENER GRMI:  UEFA poziva na uvažavanje, ovde se nešto mutno događa, postoji neka pozadina…

Objavljeno: 25.04.20 u 21:27

Odluka Vlade Holandije da se zabrane javni skupovi nije prijala.

Shodno odluci Vlade Holandije, Fudbalski savez te zemlje odlučio je da suspenduje sezonu, te da prvoplasirani Ajaks ostane bez titule jer će sezona biti završena bez šampiona, kao i ispadanja.

SVI SMO MI LUIS SUAREZ: Suarez pokazao šta ga najviše muči tokom izolacije koronavirusom

Az Alkmar nadao se da će uspeti da ugrozi prvoplasirani Ajaks i da će doći do titule, a možda je najviše oštećen drugoligaš Kambur, tim koji je na tabeli imao 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani De Graf i bio je na pragu ulaska u prvu diviziju.

NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Totalno promenio imidž – Željko Obradović u neprepoznatljivom izdanju šetao Beogradom (FOTO)

Zato je trener tima Henk de Jong opravdano ljut.

Ovo je najveća sramota u istoriji našeg fudbala! Imamo 11 bodova prednosti, kada se donese ovakva odluka, znate da postoji pozadina, nešto se tu mutno događa. Jer ovo više nije sport! UEFA je pozvala na uvažanje sportskih argumenata. za mene je uvek na prvoom mestu poštenje i Uvažavanje. Ali, ovo što se sada dogodilo je ispod svakog sportskog nivoa – rekao je Henk de Jong, trener Kambura.

FOTO: Wikipedia/Cambur

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter