in ,

BRUTALNE REČI VLASNIKA SAMPDORIJE: Ljudi, dokle ćemo više da se zavaravamo?!

FOTO: Youtube

Vlasnik italijanske Sampdorije Masimo Ferero govorio je danas o nastavku sezone.

Fudbalski savez Italije, kao i čelnici lige došli su do zajedničke saglasnosti da sezonu u Seriji a treba nastaviti nakon više od mesec dana pauze zbog koronavirusa. Za sada nije poznat tačan datum kada bi sezona mogla da se nastavi.

– Nastavićemo da se zavaravamo sve dok nam neko ne kaže da se pojavila vakcina, jedino tada ćemo biti mirni. Umesto što kažemo: ‘Hajde da krenemo’, bolje je da zasučemo rukave, da obezbedimo dobru sezonu 2020/2021 – rekao je Ferero za „Rai“.

On je upitao šta bi se dogodilo u slučaju da se sezona nastavi, te da se igrač tada zarazi koronavirusom…

– Da li ih šaljemo u karantin ili ih tretiramo kao povređene igrače? A kako očekujete da igrači u karantinu ostanu mesec dana u hotelu? Oni nisu u kućnom pritvoru. Biću srećan da nastavimo sezonu kada dobijemo uveravanja i prihvatljive predloge. Ako ih dobijemo, ideja je da počnemo 11. ili 18. maja – naveo je Ferero.

Problem po njegovim rečima mogao bi da predstavlja i zgusnuti kalendar takmičenja.

Takođe, ako se nastavi sezona, moraćemo da igramo dve ili tri utakmice nedeljno ali i da igramo u avgustu. Posle toga morate momcima da date mali odmor i da počnete novu sezonu u oktobru, a Evropsko prvenstvo je narednog juna. To je kratak rok – dodao je predsednik Sampdorije.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TOTIJEV SIN U LACIJU: ‘Princ Rima’ odgovorio – Nisam toliko glup…

ĐORĐEVIĆ ZAPALIO INTERNET: ‘Sale nacionale’ podelio fotografiju sa Titom i izazvao oduševljenje javnosti (FOTO)