0
Evropske lige

FOTO: SPARTA.CZ

PLAVŠIĆ ZA HS DONOSI DOBRE VESTI IZ ČEŠKE: Počeli smo sa treninzima pod posebnim merama, možda nam skrate sezonu…

Objavljeno: 22.04.20 u 12:22

„Radimo u sportskom centru, a najava je da se sezona nastavlja za mesec dana“, kaze Plavšić

Pet nedelja su igrači Sparte iz Praga bili u izolaciji, a od ponedeljka su ponovo na terenu, mada u „novim“ uslovima uz mere predustrožnosti, koje su propisane u Češkoj.

Detalje za HotSport, iznosi bivši igrač Crvene zvezde Srđan Plavšić, koji je pre prinudne pauze imao odličan učinak u dresu Sparte iz Praga.

– Trebaće vremena za uklapanje, ali su počeli treninzi. Vodi se računa i poštuju pravila, podeljeni smo u nekoliko grupa s po osam igrača. Treninzi su na više terena, malo je sve neuobičajeno, a videćemo uskoro naredne korake i poteze kluba – kaže Plavšić.

Rok za nastavak sezone nije preciziran.

– Pred nama su pripreme od najmanje mesec dana, verovatno uz to i neki prijateljski mečvi. Kod nas se igraju plej-of i plej-aut, a razmatra se da sezona bude skraćena.

FOTO: FK Crvena zvezda

Biće naporno igrati na svaka tri dana.

– Nije jednostavno igrati u takvom tempu, mada smo imali takve periode tokom sezone, a sada je najbitnije da se ova završi bez problema – poručio je na kraju Plavšić.

Do prekida takmičenja, u Češkoj su odigrana 24 kola, a preosalo je šest do kraja regularnog dela. U tom trenutku prva je bila Slavija s 58 bodovam dok je Sparta s 35 na 9. poziciji. Plavšić je tokom ove sezone odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima i zabeležio pet asistencija uz jedan gol.

U Češkoj je zabeleženo 7.041 slučajeva virusa Covid-19, dok su 204 osobe izgubile život.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Levandovski nastavlja da dominira na TikTok-u! 😂 #Lewandowski #TikTok #Bayern

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter