7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PRIPREMA SE MOĆAN TIM: Ovi Amerikanci su na meti Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.20 u 20:45

Dva američka košarkaša na meti su Partizana tvrdi italijanski novinar.

Luka D’ Alesandro preneo je danas informaciju na društvenoj mreži Tviter da su na meti Partizana američki košarkaši Džastin Tilman i Entoni Mors.

Tilman je bio na meti ‘parnog valjka’ i ranije ove sezone, tada do saradnjie nije došlo zbog njegovog ugovora sa Hapoel Gilboom. Tilman je u NBA letnjoj ligi nastupao za Majami Hitse.

Mors nastupa u Italiji, nosi dres Imole, a hoće li do saradnje sa jednim od njih, ili obojicom doći saznaćemo kada se košarka vrati iz samoizolacije.

FOTO: KK Partizan

0
0

7 Komentara

  1. Dobro je sto Partizan nema para, da imaju ko zna koga bi doveli. Ovako angazuju samo petnaesto pojacanje ove godine, a da se jos i ne igra.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma jok bre ljudi daj da pitamo cigane da li su ok sa budućim potpisima kk Partizan. Mislim da nije u redu da se nerviraju i vređaju svaki put kad je vreme da Partizan angažuje novog igrača.

    0
    0
    Odgovori
    • ne, nego su to oni sto igraju italijansku seriju b. ne dolaze iz pao-a, oli-a, barselone, efesa. kao i mozli, prosecni igraci sa prosecnom karijerom. e sad sto neki eksplodiraju to je vec stvar sistema i trenera.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter