0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

MISLILI STE DA OVO IMA SAMO U MEGI: Šestogodišnjak dizajnirao novi dres poznatog italijanskog kluba, a on izgleda spektakularno

Objavljeno: 20.04.20 u 21:59

Njegov rad pobedio je na konkursu.

Fudbalski klub Peskara, član Serije B, raspisao je konkurs za dizajn dresa, a svojim radom, poslatom na isti oduševio je Luiđi Dagostino.

Rad šestogodišnjeg Luiđija pobedio u konkirenciji od nekoliko hiljada crteža poslatih u sklopu akcije „Da šutenmo Kovid 19“. Na glasanju putem socijalnih mreža pobedio je mališan, pa je proizvođač opreme Erea uz sliku pobedničkog rada napisao: „Ovo je dres koji ćemo proizvesti“.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grande successo #contest ✍️👕🐬. . E’ questa la Splendida maglia vincitrice disegnata dal piccolo Luigi D’Agostino e che sarà realizzata da @erreasport

Објава коју дели Pescara Calcio 🐬 (@pescaracalcio1936) дана

Kao nagradu zbog ovog sjajnog rada, mališan će biti gost italijanske kompanije u pogonu u Parmi. Drugoplasirani rad Simonea Ćićoćiopa će se takođe pretočiti u dres koji će nositi mlađe kategorije kluba.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ecco una delle tre maglie #finaliste. . 🧑‍🎨 #design Simone 🚚 #Produzione @erreasport . 👍 #votazione pagina #facebook @pescaracalcio1936

Објава коју дели Pescara Calcio 🐬 (@pescaracalcio1936) дана

Podsetimo, pre nekoliko godina na sličan način nastali su i dresovi Košarkaškog kluba Mega, koji se i danas koriste u nešto izmenjenom dizajnu, a koje je kreirala ćerka poznatog agenta Miška Ražnatovića.

– Još prošle godine hteli smo da unesemo neke promene, da na neki način razmrdamo i šokiramo javnost, a u tome smo i uspeli. Svi su pričali o našim dresovima. Veliki klubovi svake sezone izbacuju nešto novo kako bi prodali što veći broj dresova, ali nama to nije bio cilj, već da budemo zapaženi. Dresovi su napravljeni u saradnji sa Adidasom, koji je naš sponzor, a boje je birala moja desetogodišnja kćerka. Zato je tu roze boja. U početku sam bio šokiran, a onda sam shvatio da je to u principu dobro jer smo želeli da budemo drugačiji od ostalih – ispričao je Ražnatović davne 2013. godine.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov
 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Levandovski nastavlja da dominira na TikTok-u! 😂 #Lewandowski #TikTok #Bayern

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter