0
Evropske lige

BESAN NA ČELNIKE TIMA – TOTI: Neću kročiti u klub dok se ne promeni uprava, ni utakmice svog sina ne gledam!

Objavljeno: 19.04.20 u 16:43

U očima navijača večno će Frančesko Toti biti ‘princ Rima’, ipak, legendarni fudbaler Rome se nije na najbolji način rastao sa upravom kluba.

Nekadašnji napadač izneo je u razgovoru za portal ‘Goal‘ niz optužbi na račun čelnika kluba. Loši odnosi sa upravom su razlog zbog kog ne gleda mečeve svog sina.

Sve dok je situacija takva, neću kročiti u ‘Trigoriju’. Svaki put kada ostavim sina Kristijana na trening, ostanem ispred kapije. Ponekad sedim u kolima i ​​plače mi se kada pomislim da, nakon 30 godina koliko sam tu proveo, sada ne mogu ni nogom da zakoračim tamo. Otišao sam i to je to. Još uvek imam sjajne prijatelje i oni dolaze ispred kapije da pozdrave. Sa vremena na vreme, moj sin traži da uđem da ga gledam kako igra, ali ja ne mogu. To bi me ubilo. – rekao je Toti.

ŠTA ĆE NA OVO REĆI TOTI: U zamenu za novi ugovor Roma ‘desetku’ daje Pelegriniju, ali ne samo to

Frančesko se penzionisao u 40. godini, nakon čega je kratko obavljao funkciju u klubu, ali je to bilo kratkog daha zbog sukoba sa predsednikom Rome Džejmsom Palotom.

DVADESET I PET GODINA VERNOSTI: Jedan klub, jedan grad i jedan jedini- Frančesko Toti! (FOTO) (VIDEO)

Nisam želeo da prestanem da igram. Fizički sam bio u dobroj formi, pa zašto bih? Nije da sam želeo stalno da igram ili sam pokušavao da prisilim bilo koga da me ubacuje u igru. Bio bih srećan da sam ostao deo ekipe u svlačionici, pomažući treneru u teškim trenucima, radeći sa mlađim igračima kako bih preneo svoje iskustvo. Svaki put kada bih ušao sa klupe, stadion bi se upalio i ta atmosfera je pomagala svima. Svemu je kraj, nisam glup, ali problem je u tome što su mi neki ljudi rekli da će to biti moja odluka, a zatim su me odgurnuli u stranu. Bila sam uznemiren zbog toga, jer bi zbog Rome odsekao i nogu – poručio je legendarni Toti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter