0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvema zvezda

NENORMALNI TRENER JE NA MENE VIKAO, PLJUVAO I VREĐAO: Amerikanac otkrio zbog čega je svojevremeno napustio Zvezdu

Objavljeno: 19.04.20 u 14:23

„Došao sam u Zvezdu kao odrastao muškarac, spreman da igra košarku, a ne da stoji i sluša kako ga neko konstantno vređa“

Redži Frimen, nekadašnji košarkaš FMP, Crvene zvezde, Vojvodine i Metalca prisetio se vremena provedenog u Beogradu, a u našu zemlju ovaj Amerikanac je stigao 2002. godine.

Frimen je karijeru završio 2009. godine, a tim iz Železnika je povukao njegov dres s brojem pet, što mu je i jedna od najdražih uspomena iz srpske prestonice.

– Ta titula 2004. godine i naravno činjenica da mi je FMP povukao dres sa brojem pet. To je stvarno sjajan gest i drago mi je zbog toga. Sećam se da su me obavestili da mi povlače dres, a još uvek su mi dugovali neke plate, ali dobro. Takav je život košarkaša… Sećam se samo lepih stvari, a u FMP-u mi je bilo lepo i uvek ću biti zahvalan ljudima u klubu – rekao je Frimen u intervjuu za „Maxbet sport“.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ABAMemories: On this day in 2004, #FMP have claimed their first #ABALiga trophy!

Објава коју дели ABA Liga (@aba.liga) дана

Nakon tri sezone u FMP-u došao je u Crvenu zvezdu gde se zadršao vrlo kratko. Odigrao je svega četiri utakmice pre nego što je zbog svađe sa tadašnjim trenerom Zmagom Sagadinom napustio klub.

– Nije to nikakva nepoznanica, otišao sam jer se nisam slagao sa trenerom, a kada kažem nisam se slagao, tačnije je da se nisam podnosio s njim. Zmago Sagadin je jedan od najgorih trenera s kojim sam radio. Čovek koji je u stanju da vodi trening tako što konstantno viče, vređa, pljuje – potpuno nenormalno za mene. Nisam samo ja imao problem, niko u timu ga nije voleo. Došao sam u Zvezdu kao odrastao muškarac, spreman da igra košarku, a ne da stoji i sluša kako ga neko konstantno vređa. Hajde da sam neki klinac, pa da razumem to ponašanje. Samo sam odlučio da takav odnos ne želim da trpim, spakovao se i otišao.

44-godišnjak je otkrio i šta mu nedostaje u Beogradu.

– Ljudi, druženje. Sedenje po kafićima u „Strahinjića Bana“. Koliko sam samo vremena proveo tamo. Beograd je sjajan, podseća me na Njujork pošto nikada ne spava, uvek se nešto dešava. Naravno nedostaju mi moje devojke, a imao sam ih mnogo – poručio je Friman.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srećan Uskrs dragi naši hotsportisti!Hristos Vaskrse! Želimo vam mir,sreću i blagostanje! ❤️🙏❤️

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter