1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: PRINTSCREEN

ABA PODSETILA NA BOLNU RANU CRNO-BELIH: Fenomenalna partija Markusa Vilijamsa, koja se i danas pamti (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.20 u 12:26

34-godišnji plejmejker jedan je od najboljih Zvezdinih stranaca u istoriji.

Na današnji dan, pre osam godina, okončana je polufinalna serija plej-ofa ABA lige, koju je obeležio košarkaš crveno-belih Markus Vilijams.

Klub s Malog kalemegdana slavio je s 3:1 u seriji, uz dve uzastopne pobede pred gostujućim navijačima. Publika u „Pioniru“ imala je priliku da vidi jednu od najboljih rola u jadrnaskim završnicama, zahvaljujući Markusu Vilijamsu.

Ekipa koju je tada vodio Dejan Radonjić do pobede je u meču odluke došla rezultatom 81:73, a Amerikanac je postigao 17 vezanih poena za manje od deset minuta igre i time prelomio meč.

ABA liga se na svojim društvenim mrežama prisetila ovog duela, a same utakmice se rado setio i Vilijams:

Podsetimo, Crvena zvezda je u finalu te sezone s 3:1 savladala Cedevitu i okitila se šampionskim prstenom, te izborila plasman u Evroligu. Vilijams je Beograd napustio 2015. godine, a kasnije je igrao za Budućnost, Šole, Rino Bingornse, Pirates i Stokton Kings. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srećan Uskrs dragi naši hotsportisti!Hristos Vaskrse! Želimo vam mir,sreću i blagostanje! ❤️🙏❤️

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

 
0
0

1 Komentara

  1. Interesantno kako uvek podsecate na bolne rane partizana i to posle “jubilarnih” 8 godina…a sto ne stavite bolne rane koje je partizan drugima nanosio dugi niz godina? To je verovatno zabranjeno?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter