0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA LIGA

ZVEZDA U PROBLEMU: Lorenco Braun na izlaznim vratima Beograda!?

Objavljeno: 18.04.20 u 17:20

Crvena zvezda bi mogla da ostane bez jednog od svojih najboljih košarkaša ove sezone, što bi svakako mogao biti veliki problem.

Ko radi, taj i greši. Grešila je uprava Crvene zvezde kada je dovodila strance, pre svega Amerikance, ali je u slučaju Lorenca Brauna napravila pun pogodak. Plejmejker je jedan od najboljih igrača crveno-belog tima ove sezone i ‘Delije’ bi volele da ga u Beogradu gledaju bar još sledeće sezone.

Ali, to će biti veoma teško. Kako javlja dobro upućeni košarkaški novinar Oracio Kauči, u redu za Lorenca Brauna stoji četiri evroligaška tima. Oni čekaju da vide šta će se dogoditi sa sezonom 2019/2020 i čim se ona završi pokušaće da privole Amerikanca da stavi potpis.

Lorenco Braun je u debitantskoj sezoni u Evroligi za Crvenu zvezdu beležio 12,3 poena po meču, 3,3 skoka i 4,6 asistencija. Amerikanac je u Crvenu zvezdu stigao iz Kine, a pre toga je nastupao za Filadelfiju, Minesotu, Finiks i Toronto.

Podsetimo, Zvezdi je ove sezone u Evroligi donosio neke čudesne pobede poenima u poslednjim sekundama meča.

FOTO: ABA league

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter