0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Barcelona

NEKADAŠNJI PREDSEDNIK REALA SPREČIO JE SVETSKO ČUDO: Zbog njega Ronaldo i Mesi nisu zaigrali zajedno!

Objavljeno: 18.04.20 u 17:44

Nekadašnji predednik Real Madrida otkrio je da je sprečio da Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi zaigraju zajedno i tako stvorio veliko ‘rivalstvo’.

Ljute bitke na terenu vodila su danas dva najbolja fudbalera sveta Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi noseći dres Real Madrida i Barselone. Portugalac se sada preselio u Juventus i otkada je u Italiji nije imao priliku da opet ukrsti koplja sa Argentincem.

A, sve je moglo biti drugačije da se nije pitao bivši predsednik Reala Ramon Kalderon. On je sprečio da Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi zaigraju zajedno. To je otkrio za medije na Pirinejskom poluostrvu.

– Godinama sam radio na dovođenju Ronalda u Real Madrid i na kraju sam se dogovorio s njim, potpisali smo preugovor. A, onda ga je Aleks Ferguson ponudio – Barseloni. Učinio je to zato što je mrzeo Real. Mislim da je razlog taj što je Real stajao na putu Mančester junajtedu da postane najveći klub na svetu – rekao je Kalderon.

Po njegovim rečima Barselona je rado prihvatila predlog Aleksa Fergusona.

– Barselona je sa oduševljenjem prihvatila Fergusonov predlog i odmah je krenula u realizaciju. Ali, Ronaldo nije želeo ni da čuje. Rekao im je da je dao reč Realu, da se obavezao da će doći i da nikakav novac na svetu ne može da učini da to pogazi.

Dan danas Ramon Kalderon čuva papir sa potpisom Portugalca.

– Čuvam i dalje dokument na kojem su moj i Ronaldov potpis, na kojem stoji da ako neka strana pogazi predugovor, moraće da plati drugoj na ime obeštećenja 30.000.000 evra – istakao je Kalderon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter