4
Domaći fudbal

DEJAN STANKOVIĆ: Teško je iz dnevne sobe razmišljati o Ligi šampiona, ali napašćemo sve, mi smo Zvezda!

Objavljeno: 18.04.20 u 21:00

Gost Zvezda TV-a bio je šef stručnog štaba Crvene zvezde i legenda kluba Dejan Stanković koji je razgovarao sa lepom voditeljkom Tatjanom Šajković.

Dejan Stanković je na početku razgovora govorio o nastavku sezone uz konstataciju da su neophodni testovi i pripreme.

– Ne znamo kada će se prvenstvo nastaviti. Moramo da prođemo pripremni period. Da vidimo prvo testove u kakvom su stanju igrači. Potrebne su pripreme, ne možemo bez toga da pričamo o nastavku prvenstva.

Plan je napravljen, čeka se samo ukidanje vanrednog stanja i kraj epidemije korona virusa.

– Sto puta smo prešli plan šta ćemo i kako ćemo. Zeleno svetlo čekamo da krenemo. Moramo da vidimo profil nastavka prvenstva. Videćemo koliko utakmicama imamo, mi smo za to da se igra što više. Čekamo odluke UEFA. Moramo da se adaptiramo na situaciju kao i drugi klubovi u Evropi.

Legendarni Dejan Stanković je poručio da ne može sada da razmišlja o Ligi šampiona, ali da će Crvena zvezda napasti sve što može.

– Teško je iz dnevne sobe razmišljati o Ligi šampiona. Još naše prvenstvo nismo završili. Neću tražiti izgovore. Zvezda će pokušati sve da napadne, to je Liga šampiona, kao uteha Liga Evrope. Šta god budemo mogli da uzmemo mi ćemo se boriti do poslednjeg daha. Ako bude loše, tu sam na prvoj liniji fronta. Sjajne momke imam, sad me ne čude njihovi uspesi u poslednje tri godine. Idemo na sve ciljeve koje smo zacrtali.

Govorio je Dejan Stanković o pomoći njegovih igrača u borbi protiv korona virusa.

– Dosta se pričalo o meni. Svako uradi onako kako se oseća. Igrači me nisu iznenadili, upoznao sam ih kao ljude, znam čime raspolažu kad su ljudski kvaliteti. Ovo je momenat kada svi moraju da urade nešto više. Svaka čast, ne samo mojim igrčima, već svima.

Na kraju je poslao poruku navijačima i čestitao najradosniji hrišćanski praznik.

– Sačekajte nas još malo. Izlazimo uskoro na teren, nadam se da ćete i vi uskoro na tribine. Želeo bih da vam svima poželim srećan Uskrs – zaključio je trener Crvene zvezde, Dejan Stanković.

0
0

4 Komentara

  1. Станковић: “Тешко је из дневне собе мислити на Лигу шампиона”! Dejane, ništa se ne brini jer tu su nenadmašni Boaći i Ben, a oni su ti pola tima! Uostalom, znaš ti dobro Boaćija iz italiijanske lige, gde je 4 godine bio rezerva u 5 klubova! Mnogo ti može pomoći i odlični Sonogo koji se dokazao kao rezervista u saudijskoj ligi. Sve analogije su uslovneii i realtivne, ali ovo je slučaj za Kafku, za Joneskua, za Kamija, za Monti Pajtona! Rezervista iz sauduijske lige i kvalifikacije za Evropu, to jeste komplementarno ali za let iznad kukavičjeg gnezda! Molim one dibiduse iz Zvezde, koji su odgovorne za ovaj neodgovorni transfer, da sami odu, pre nego što se ukine vanredno stanje!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da ne bi bilo zabune, ti si mi Dejane bio jedan od miljenika među igračima Zvezde. Pratio sam čak tvoju karijeru dok si igrao u Italiji. Tamo si evo već nekih dvadesetak godina, ali jednu stvar nikako ne mogu da svarim. Ti si bio odličan fudbaler, koji si igrao na zapadu, i koji znaš šta je fudbal, zar tebi mogu u timu igrati Ben i Boaći, dva apsolutno limitirana fudbalera, koja su dokazala svoju “klasu” u prošlogodišnjoj i ovogodišnjoj grupnoj fazi LŠ, gde se nisu videli na terenuž! Najbolja potvrda mojih reči je to što ih apsolutno niko ne traži iz sveta! Znači, ti si primoran od tvojih supervizora da ih držiš u timu i protiv svoje volje! Nije to dobro za tvoju karijeru kao trenera! Ne bsmeš biti popustljiv! To se Siniši Mihajloviću ne bi moglo desiti!

    0
    0
    Odgovori
      • Ali ja nisam ni rekao da je Ben igrao ove godine u grupnoj fazi LŠ, nego sam za “kapitalce” rekao da u prošlogodišnjoj grupnoj fazi (Ben i Boaći) i ovogodišnjoj (Boaći), dokazali da je grupna faza LŠ, već stepen takmićenja koji prevazilazi njihove limitirane mogućnosti! Nisu imali blage veze s fudbalom, pa zbog toga nema nikakvog interesovanja iz inostranstva za ovim nekvalitetnim strancima!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter