0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

VINISIJUS I MARSELO ODALI MODRIĆEVU TAJNU: Hrvat izašao na ulicu i dobio ukor policajca, a razlog je neverovatan

Objavljeno: 17.04.20 u 19:54

Kapiten Hrvatske poverio se saigračima, ali…

Korona virus zaustavio je sve sportove u Europi, a fudbalski vikendi su postali samo san i pravo je pitanje kada će se lopta ponovo zakotrljati.

Brojni fudbaleri više od mesec dana održavaju formu u svojim domovima, ali lopta im je itekako zafalila. Hrvatski internacionalac Luka Modrić vreme u karanteni provodi sa porodicom u Madridu, a kada se pre nekoliko dana igrao se sa sinom, neočekivano je došlo do problema s policijom.

Naime, vezista i njegov naslednik dodavali su se loptom, a onda je ona otišla preko ograde. Fudbaler je izašao da je pokupi, a tamo ga je sačekao policajac, koji je tada naišao. Kako su u Španiji mere opreza na najvišem nivou, policajac je fudbaleru zapretio novčanom kaznom, ukoliko ga opet vidi kako šeta ulicom.

Kapiten „kockastih“ nije baš najbolje primio tu vest i to ga je izbacilo iz takta pa se požalio Marselu, a ovaj je to podelio s Vinisijusom i medijima.

– Zove me Luka jedan dan, sav u panici na telefon… – započeo je Marselo, a Vinisijus je ‘umirao’ od smijeha.

– Ako učinite još jedan korak, moraću da vas novčano kaznim – rekao je policajac Luki, a Marselo prepričao saigraču.

(VIDEO:YouTube/Inutilidade Publica)

Podsetimo, u Španiji je zabranjen izlazak na ulicu, osim ako idete u prodavnicu ili apoteku. U ovoj zemlji je do sada zaraženo 188.068, što ih svrstava na drugo mesto negativne liste, odmah iza SAD, dok je 19.478 ljudi izgubilo život.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemanja Matić majstor! 💪 #NemanjaMatic #ManUtd #Corona

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter