0
Fudbal

FOTO: Relog Media

VIRTUELNA LIGA NACIJA: Srbija igra protiv Hrvatske za prvo mesto u grupi

Objavljeno: 17.04.20 u 16:33

Pratiocima i igračima virtuelnog fudbala je poznato da se FIFA i PES već duže od jedne decenije bore za prevlast u tome koja će igra biti bolja i koja će doživeti veći uspeh kod igrača.

Veliki fanovi ističu kako je do 2013. godine „Pro Evolution Soccer“ bio nemerljivo bolja igra koju je igralo maltene 90% igrača dok se od onda stvari okreću i FIFA počinje svoj prodor na scenu rapidnom brzinom. Međutim, kada je PES uveo opciju koja je igračima širom sveta bila i te kako interesantna i koja je doživela veliki uspeh osnovana je čak i sasvim nova liga.

Naravno, reč je o „10 vs 10“ modu u kome svaki od igrača kontroliše po jednog igrača i možemo slobodno reći da je ovo najbliže simulaciji pravog fudbala od kada postoji „Pro Evolution Soccer“. Naime, organizacija PESPRO setila se da napravi potpuno novu ligu nazvanu „Liga Nacija“ u kojoj učestvuje 16 zemalja iz Evrope među kojima je i Srbija koja se za sada moramo priznati veoma dobro drži. Naša reprezentacija je pozicionirana na 2. mestu i ispred nje se nalazi samo reprezentacija Španije koja je po mišljenju mnogih glavni favorit za osvajanje ovog takmičenja. Srbija je za sada odigrala četiri meča i od toga je tri puta uspela da zabeleži pobedu dok je jedan meč završen remijem i to urapvo protiv reprezentacije Holandije koja se u ovom trenutku nalazi na samom dnu tabele.

Naša reprezentacija u ponedeljak od 21 sat suočiće se sa reprezentacijom Hrvatske u veoma bitnom meču posle koga bi Srbija mogla da izbije na prvo mesto ukoliko zabelži povoljan rezultat a Španija kiksne u svom sledećem meču. Ovaj, kao i sve druge mečeve naše reprezentacije možete pratiti direktno na Relog Media Jutjub kanalu uz vrhunske komentare i analize Đorđa Đurđeva za kojeg su mnogi rekli da može da stane rame uz rame sa fudbalskim komentatorima.

Da naša reprezentacija u svom sastavu ima odlične igrače govori nam i činjenica da se naš Đorđe „Djole95“ Milićević nalazi na prvom mestu najboljih strelaca ovog takmičenja sa čak osam postignutih golova, dve asistencije i ocenom od 8.39 na samo četiri odigrana meča.

U nastavku teksta možete pročitati imena naših reprezentativaca koji svaki dan vredno treniraju kako bi našu zemlju učinili ponosnom:
Stefan „Trkulja“ Trkulja – Vojvodina
Stefan „MeGusta“ Tanackovic – Crvena Zvezda
Nemanja „Stankelica“ Stanković – OFK Beograd
Stefan „Kure“ Milivojević – Crvena Zvezda
Marko “MarkoAndric” Andrić – Voždovac
Ranđel „RMraka“ Mikić – OFK Beograd
Stefan „Kepa“ Slavković – FC Nantes
Đordje „Djole95“ Milićević – Crvena Zvezda
Denis „DENDZAMIN“ Redža
Marko „Roksa“ Roksić – FC Nantes
Aleksandar „Aca94dg“ Krstić – OFK Beograd
Bojan „Boki_todor“ Todorović – Voždovac
Djordje „DjordjeZiga“ Stanković – FK Otpisani
Dejan „Baja“ Bajović
Bogosav „Firma“ Pavlović
Darko „Looco“ Roksić
Nemanja „NattyDread“ Ličina
Predrag „pedjapedja“ Stojković
Djordje „djile_ldn“ Petrović – Voždovac
Petar „Kaplijev“ Kaplijev – Vojvodina
Slobodan „Slobica“ Kovačević
Ivan „Lutkica“ Dimirtijević
Milan „MihajloDC“ Mihajlović
Darko „Pirgica“ Petrović – Zemun

Pored toga što nastupaju za Srbiju u Ligi nacija, većina naših reprezentativaca će učestvovati u RES PES ligi čiji nagradni fond iznosi neverovatnih milion dinara, a koja je nažalost odložena zbog situacije sa virusom COVID-19.

Ukoliko želite da pogledate neke od prethodnih mečeva koje je naša reprezentacija odigrala to možete uraditi klikom na sledeće linkove:
– Srbija vs Holandija
– Srbija vs BiH

– Na samom kraju bismo želeli da vas pozovemo u ponedeljak od 21h na naš Jutjub kanal da zajedno podržimo naše momke u borbi za prvo mesto na tabeli Lige nacija! – poručili su iz naše reprezentacije.

FOTO: Relog Media

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter