0
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

ČUVANJE TRADICIJE: Srpski internacionalac u dalekom Kazahstanu neguje običaje

Objavljeno: 17.04.20 u 17:41

Sve u duhu najvećeg hrišćanskog praznika.

Aleksandar Stanisavljević, fudbaler Kaspija, „zarobljen“ je u Kazahstanu, zbog pandemije korona virusa.

Srpski internacionalac nije uspeo da napusti ovu zemlju pre zatvaranja granica i vrati se u domovinu, pa će najveći hrišćanski praznik, Vaskrs, dočekati daleko od Srbije. Stanisavljević se potrudio da ispoštuje tradiciju i ofarba jaja, te tako dočeka veliki praznik, zajedno s još nekoliko sunarodnika koji nastupaju za ovu ekipu.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

U Kaspiju pored Stanisavljevića nastupaju još trojica naših igrača, tamo su golman Marko Milošević, te defanzivac Bojan Kovačević i vezista Stefan Bukorac, dok je trener Srđan Blagojević.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Podsetimo, fudbalsko prvenstvo u Kazahstanu stopirano je posle samo dva odigrana kola u novoj sezoni, zbog pandemije korona virusa. Ova ekipa nije na najbolji način otvorila sezonu, jer je u prva dva kola doživela isto toliko poraza, a Stanisavljević je uspeo da upiše prvenac. 30-godišnji Srbin u Kaspi je stigao pred početak sezone, iz Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter