0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

ČEFERIN POSLAO PISMO PORODICI ANTIĆ: Njegove tri najveće ljubavi bile su porodica, domovina i fudbal!

Objavljeno: 16.04.20 u 11:24

Prvi čovek UEFA izrazi je žaljenje povodom smrt i legendarnog trenera.

Odlazak Radomira Antića, veliki je gubitak za svetski sport, a fudbalski radnici oglasili su se posle njegove smrti.

Među njima je i predsednik Evropske fudbalske federacije (UEFA), Aleksandar Čeferin, koji porodici nekadšnjeg trenera Real Madrida, Atletika, Barselone i brojnih drugij timova poslao telegram.

– Poštovana Vera, dragi Dušane i Ana,

Želeo bih da svima vama i ostalim članovima vaše porodice izrazim najdublje saučešće povodom smrti vašeg supruga i oca, velikog čoveka Radomira Antića.
Kao igrač, trener i selektor neumoljivo je obeležio jednu epohu evropskog fudbala. Svi koji su poznavali Radomira znali su da su tri njegove najveće ljubavi bile porodica, koju je uvek isticao kao temelj svih njegovih uspeha, Srbija, njegova otadžbina kojoj se uvek vraćao i fudbal, sport kojem je bio neverovatno posvećen i kojem se mnogo davao tokom svoje višedecenijske karijere.

Budite ponosni u ovom teškom trenutku za sve vas, jer će njegov doprinos razvoju fudbala u Evropi ostati večno upamćen i služiti kao pokazatelj generacijama mladih fudbalera i trenera koji dolaze – napisao je Čeferin, a prenose „Novosti“.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poslednji pozdrav za našeg Antaru! #RadomirAntic #RIP #Mister 😢

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Podsetimo, jedan od najpoznatijih srpskih fudbalskih trenera ikada Radomir Antić preminuo je 6. aprila, u 71. godini života. Popularni Mister ostaće upamćen kao trener koji je vodio sva tri najveća tima u Španiji – Real Madrid, Atletiko Madrid i Barselonu. Sa ‘jorgandžijama’ je osvojio duplu krunu 1996. godine sa generacijom koju su činili Molina, Penev, Simeone, Kiko, Pantić, Kaminero i drugi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter