0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

ANTIĆEV SIN IZNEO DETALJE: Tata je otišao za dva dana – nije bio tako loše, ali su u bolnici uradili nešto što ga je skupo koštalo

Objavljeno: 16.04.20 u 15:21

„Nismo ni mogli da se oprostimo od njega kako bismo to želeli“

Dušan Antić, sin nedavno preminulog legendarno trenera Radomira Antića, otkrio je pojedine detalje iz poslednjih dana života slavnog oca.

Popularni Mister je prošlog ponedeljka preminuo u 71. godini u Madridu, a Antić je o ocu pričao za „Kadena Ser„, radio-stanicu koja je često upravo sa čuvenim trenerom vodila intervjue.

– Izrazi saučešća su bili neverovatni, stizali su sa svih strana i to ne samo od strane navijača, već i od drugih ljudi. Ne mogu da se zahvalim dovoljno za sve one reči o mom tati. Bilo bi sada nefer da neke ljude spomenem, a druge izostavim. Moj otac je, znate, bio bolestan, ali nije delovalo da je ozbiljno. Popravljalo mu se stanje, ali onda je dobio neku bakteriju koja postoji samo u bolnicama i nestao je za dva dana

Antićev sin istakao je da ga je jedan poziv posebno iznenadio.

– Nisam baš očekivao da će da se začuje ime Florentina Pereza (predsednika Real Madrida). A pozvao je, i obećao mi da će Radomir Antić dobiti počast na stadionu ‘Santjago Bernabeu’ zbog onoga što je u Realu radio. Pritom je gospodin Perez i pokazao veliko poštovanje prema celoj našoj porodici. Stvarno smo veoma zahvalni. Na početku, kada se sve ovo desilo, odmah je zvao Emilio Butragenjo (legendarni golgeter Reala), kao i ljudi koji su bili bliski sa mojim ocem. Predsednik UEFA Aleksander Čeferin je poslao telegram. Mnogi igrači su nas kontaktirali, baš mnogi, ali ne bi bilo lepo da navedem samo neke od njih – rekao je Antić.

Potom je govorio o bolesti…

– Mnogo mu se popravilo stanje, ali su ga onda stavili u odeljenje za intenzivnu negu, da bi ga sačuvali od korona virusa. Premestili su ga, to mu nije prijalo i za dva dana je nestao… Tu bakteriju je ‘zakačio’ u subotu, a napustio nas je u ponedeljak. Nismo ni mogli da se oprostimo od njega kako bismo to želeli.

Nedostajao mu je fudbal…

– Hteo je da uživa u unučićima, a poslednji posao je završio pre tri godine. U Kini je uživao mnogo. Imao je on i potom mnogo ponuda, ali nije želeo više da nekoga trenira – rekao je Dušan Antić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter