0
U pripremi

FOTO: FK Partizan

KLUB ZA PRIMER: Ovako se to radi, Proleter isplatio zarade za mart bez umanjenja!

Objavljeno: 15.04.20 u 14:02

Finansijska situacija u srpskom sportu nije sjajna, a sada je još teža zbog koronavirusa. Ipak da nije sve tako crno pokazuje primer Proletera iz Novog Sada.

Uprava kluba nije dozvolio da teška finansijska situacija utiče na funkcionisanje kluba, već je poslat pozitivan primer i lepa slika u svet.

HS PITA SUPERLIGAŠE – BISLIMI (Proleter): Nećemo se buniti ukoliko se sezona završi ranije, šteta koju je korona nanela sportu je nemerljiva!

Naime, kako je potvrđeno našem portalu klub je danas isplatio zarade za mart mesec fudbalerima i zaposlenima u klubu u punom iznosu, bez umanjenja. Pre Proletera na ovaj potez odlučio se još Čukarički koji je isplatio zarade igračima do juna meseca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Podsetimo, brojni klubovi odlučili su da umanje zarade u narednim mesecima zbog koronavirusa, na taj potez odlučili su se Radnički, Partizan, Crvena zvezda, Voždovac, Mladost iz Lučana…

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter