0
Domaći fudbal

ZDRAVKO KUZMANOVIĆ ‘PODGREJAO’ SPEKULACIJE: Moguće je da od leta Stankovića ne zovem Deki kapiten, već…

Objavljeno: 14.04.20 u 10:15

Bilo je nekoliko pokušaja da se Zdravko Kuzmanović dovede u Crvenu zvezdu, ali su prepreka bili jaki ugovori sa Interom i Bazelom.

Ipak, ovog leta Srbinu rođenom u Švajcarskoj ističe ugovor sa Bazelom i u 32. godini biće slobodan u izboru nove sredine. Dolazak u njemu voljenu Crvenu zvezdu je aktuelan, a o tome je govorio za ‘Kurir’.

– Slali su mi prijatelji te tekstove i pitaju me da li stvarno dolazim u Zvezdu. Nije nikakva tajna da ceo život navijam za Zvezdu i da mi je porodica zvezdaška, ali nemam ništa što bih rekao na tu temu. Na leto ću biti slobodan igrač, a u fudbalu je sve moguće. Otvoren sam za svaki razgovor – rekao je za Kurir, iskusni srpski vezista.

Sa Dejanom Stankovićem bio je saigrač u reprezentaciji i jedne sezone u Interu, sada bi Deki mogao da mu bude trener.

– Da, ništa neobično za fudbal. Ako bi se to desilo, prestao bi da bude za mene Deki kapiten, zvao bih ga „Mister“ i to je to. Nema tu mnogo filozofiranja. Mislim da je u Zvezdi brzo pokazao autoritet i znanje, tako da je već dobio poštovanje koje zaslužuje – istakao je Kuzmanović.

Zdravko Kuzmanović je prve fudbalske korake napravio u Durenastu i Jang Bojsu, da bi prvi profesionalni ugovor potpisao sa Bazelom. Kasnije je igrao za Fiorentinu, Štutgart i Inter. Godine 2015. se vratio u Bazel, a potom išao na pozajmice u Udineze i Malagu. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 50 utakmica i postigao je šest golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter