0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

URNEBESNO: Regionalni MMA borac se leči od korone – u bolnici umesto tegova, koristi krevete (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.20 u 19:13

Jusuf Hajrović, regionalni MMA borac, trebalo je da se 5. aprila bori na spektaklu u rodnom Novom Pazaru, ali mu je virus korona pokvario planove.

Megdan „Hajra“, koji je trebalo da se održi u hali „Pendik“ je odložen zbog vanrednog stanja, koje je baš tih dana proglašeno na teritoriji Srbije.

U međuvremenu, Hajrović je pozitivno tesitran na Covid-19 i nalazi se u karantinu, a formu pokušava da održava u bolničkim uslovima, uz pomoć cimera, čije krevete koristi kao sprave za vežbanje.

– Iako boluje od Korone u državnom karantinu, naš borac i domaćin Jusuf Hajrović ne prestaje sa pripremama za Megdan u njegovom gradu. Jusuf uskoro pobeđuje koronu nokautom, a nakon te pobede ga gledate u vašem gradu! P.S. I ova pobeda će se upisati na Šerdog – napisali su na Megdanovom Insgram profilu, uz video:

Hajrović je u dosadašnjoj karijer zabeležio 13 pobeda i 11 poraza, a na Megdanu je rival trebalo da mu bude Miroljub Draganić, dok su mu pre njega borbu otkazala dva broca, iz Norveške i Hrvatske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter