0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: PRINTSCREEN

MALJKOVIĆ O KOŠARKAŠKIM TAKMIČENJIMA: Ne forsirajte nastavak, proglasite šampione!

Objavljeno: 14.04.20 u 19:55

„Mislim da ne bi trebalo na forsirati da se na sve moguće načine da se prvenstva odigraju. Neka se registruje onako kako stoji, da se nađe rešenje. „

Božidar Maljković, prvi čovek Olimpijsko komiteta Srbije izneo je svoje viđenje povodom situacije s koronom.

Nekadašnji proslavljeni trener govorio je modelima za zavrešatak košarkaških šampionata i da ne bi trebalo forsirati povratak na teren.

– Najpametnije je rešenje da jedan predstavnik sa ove teritorije uđe u Evroligu – kazao je Maljković u izjavi za „Tanjug“.

Maljković je podsetio na razgovor koji je vodio s prvim čovekom Evrolige, Đordijem Bartomeuom.

– Hajde to prvo da vidimo da se desi, a da to ne bude samo ove godine, nego i sledećih godina. Pitao sam Đordija Bertomeua kada je bio ovde da objasni kako to od Milana do Atine nema evroligaša. Kako da prostor Ex-Yu, koji je dao najviše košarci, nema adekvatnu kompenzaciju. Znao sam da nema šta da mi kaže. Ostao je bez odgovora…“.

Evroliga insistra da se sezona privede kraju na terenu, dok se čelnici iz ABA nisu izjasnili o završetku sezone.

– Jednom se i to desi. Mislim da ne bi trebalo na forsirati da se na sve moguće načine da se prvenstva odigraju. Neka se registruje onako kako stoji, da se nađe rešenje – poručio je Maljković.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter