0
Ostali sportovi

FOTO: KK Crvena zvezda

VUJOVIĆ U SVOM STILU: Dajte mi budžet Zvezdinih košarkaša i pokoriću Evropu

Objavljeno: 13.04.20 u 12:22

„Siguran sam i mogu da potpišem da kada bi rukometaši Zvezde igrali utakmicu koja vodi na Fajnal-for Lige šampiona, da bi Arena bila puna“

Veselin Vujović, proslavljeni rukometaš i trener izjavio je da su budžeti klubova u njegovom sportu dosta manji u odnosu na neke druge sportove.

59-godišnji Cetinjanin kao primer je naveo košarku.

– Svi znaju da sam veliki navijač Zvezde . U jednom intervjuu sam rekao ‘dajte mi budžet koji ima košarkaški i biću prvak Evrope’. Bio sam napadnut kao da ja nešto napadam Zvezdu, da ih prozivam za budžet… Samo sam rekao da taj budžet za košarku nije dovoljan da budeš prvak Evrope, a kada bi rukometnom klubu dao 8,5 miliona mogli bi biti prvaci Evrope. To sam hteo da kažem – objasnio je Vujović u podkastu „Balkan handball„.

Vujović  smatra da bi Arena bila puna  kada bi Zvezda bila uspešna klupski u rukometu.

– Siguran sam i mogu da potpišem da kada bi rukometaši Zvezde igrali utakmicu koja vodi na Fajnal-for Lige šampiona, da bi Arena bila puna. Mogu da potpišem ovog trenutka. Nama treba da se desi neko ko je iz rukometa, a i jak je finansijski. Nama se nažalost dešavaju ljudi koji se guraju, ulizuju da bi se održali na površini, a voda im je ‘dovde’. Takve treba potopiti, neka se udave i dovesti nekoga ko je dobar privatnik.

FOTO: Twitter

Legendarni trener deprimiran je načinom kako se u Srbiji trenutno radi u ovom nekada trofejnom sportu.

– Džaba Srbiji da spoji u jedno Červara, Onestu, Valera Riveru, da ne nabrajam još trenera, da dođu u Srbiju. Džaba im ako oni ne shvate šta treba da urade. Da se ne mešaju u posao čoveka, da ga puste da napravi plan program. Da veruju u to. Da ne vode kafansku politiku u rukometu, nego da se to odma oformi stručni Savez koji će davati svoje predloge – rekao je Vujović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter