0
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

TEMA KORONA NA HS – SAŠA MARJANOVIĆ U junu ćemo igrati na 40 stepeni uz veliku vlagu! Iz trećeg pokušaja došao sam u Salaminu…

Objavljeno: 13.04.20 u 11:59

„Dva domaća igrača su obavezna u startnoj postavi, a „kazna“ je od osam do deset hiljada dolara, što za velike klubove nije problem“, kaže vezista

Poznato je da za Kipar kažu da je „rajsko ostrvo“ što je tačno, ali u doba korone je potpuno „zaključano“ sa ciljem da se zaustavi širenje virusa. Uvedene su mere, a Saša Marjanović ima plan treninga, koji odrađuje u trening kampu Salamine i uz to nabavka je obavezna.

– Imamo dozvolu, da dva do tri sata obavimo sve što je potreno i onda smo kod kuće. Možemo da prošetamo u blizini stana, a uglavnom na trening povedem decu da se igraju na terenu, dok trčim i radim vežbe – kaže za HotSport Marjanović.

Stigla je nedavno nova preporuka.

– Ovde je sport zabranjen do 30. aprila, a onda koji dan kasnije treba da krenemo da treniramo u kampu jedno tri nedelje i onda da se nastavi borba za bodove.

Prostaje da se odradi sama završnica.

– Mi nismo uspeli da uđemo u plej-of ove sezone, a došao sam ovde iz trećeg pokušaja. Zvali su me dok sam bio u Partizanu, pa još jednom za vreme misije u Aktobeu. Uspelo je na kraju, klub je finansijski stabilan i polako raste sa ljudima koji ga uspešno vode.

FOTO: Privatna arhiva

Dobra politika kluba donosi profit.

– Prodat je Olimpijakosu iz Atine, mladi Kosti, koji ima samo 19 godina i veoma je talentovan, a upisao je nekoliko mečeva za najbolju selekcuju Kipra. Ovde ima publike, vole fudbal i veliko rivalstvo je između Salamine i Anortozisa. Tribine su uvek pune, pošto su oba kluba, preseljena iz Famaguste.

Srpski igraču su uglavnom okosnica Apoela.

– Bilo nas je više u nekim prošlim vremenima, a za šampiona iz Nikozije igraju: Savić, Pavlović, Jevtović i Matić, Medojević je u Ael – u, gde je trener Kerkez. Nismo brojni, ali nas ovde veoma cene.

Iskusni vezista ima ugovor do juna 2021. godine.

– Prolazi vreme i dugo sam na sceni još od 2005.godine u dresu Čukaričkog sa sjajnom generacijom u kojoj su bili: Kolarov, Ninkov, Vilotić, Blažić… Posle Partizana odlazak u Aktobe je bio super do nastanka finansijskih problema. Pratim crno-bele i posebno mi se dopala igra u Evropi.

Na kraju život u Larnaki je meka za mnoge fudbalske internacionalce.

– Najviše ih je iz Španije, Portugala i Brazila. Pošto ce se sezona produžiti u junu, čeka nas igranje na 40 stepeni, velik vrućina i još veći „rival“ velika vlaga. Tako se „namestilo“ ove godine – zaključio je u razgovoru za HotSport, Marjanović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko se seća tog prvenstva? 🖐 Atina 1995, finale Jugoslavija-Litvanija!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter