0
Evrokupovi

FOTO: FSS

OD KOMARCA PRAVE MAGARCA: Iz Reala se oglasili povodom statusa Luke Jovića…

Objavljeno: 13.04.20 u 10:56

Blankosi veruju da će Srbin uspeti da pokaže zbog čega je doveden.

Luka Jović, srpski fudbaler koji nastupa u Real Madridu, i dalje nije optisan u klubu, što je za španski „As“ potvrdio neimenovani izvor iz redova kraljevskog kluba.

Kraljevići su odlučili da ne komentarišu situaciju oko Jovića, što je bio signal mnogima da je na izlaznim vratima.

Luka je u savršenom dobu da raste i kao fudbaler i kao osoba. Potpisao je ugovor sa nama do 2025. i računamo na njega. Nije uradio ništa bez znanja Real Madrida, a lokalne vlasti u Srbiji su bile obaveštene o tome da dolazi. Od komarca su napravili magarca. Prva godina nikom nije laka zbog adaptacije na novu zemlju, jezik i kulturu, ali znamo za njegov potencijal i niko ovde ne sumnja u Lukine mogućnosti – tvrdi izvor španskog lista.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde je u dresu Reala odigrao samo jedan ceo meč (protiv Granade), dok je na terenu ukupno proveo 766 minuta.

– Možete napraviti listu igrača koji su sa 21, 22 godine stagnirali, a onda sa 25 bili u top deset fudbalera. Korak po korak… Niko vama ne poklanja 27 golova na 48 utakmica – uvereni su na Bernabeuu.

Luka Jović je na početku ove sezone stigao u Madrid, za 60 miliona evra iz Ajntrahta, u čijem dresu je pružao sjajne partije tokom prošle sezone…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofija će da napravi zver od Luke Jovića! Ozbiljno se trenira u karantinu! 💪 #LukaJovic #Jovic #Karantin #Korona #RealMadrid

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter