0
Košarka

MAKEDONSKA KOŠARKA U CENTRU SKANDALA: Bivši igrač Zvezde Pero Antić morao brzo da reaguje!

Objavljeno: 13.04.20 u 20:35

Komisija za borbu protiv korupcije u Severnoj Makedoniji pokrenula je postupak protiv Danijela Dimevskog.

Predmet istrage je sportska dvorana ‘Kale’ koja se nalazi u Skoplju, tamošnja Komisija pokrenula je postupak u vezi sa zakupom prostora pomenute sportske dvorane.

Hala je data na korišćenje Košarkaškom savezu Severne Makedonije, na čijem čelu je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Atlanta Hoksa, Olimpijakosa i Fenerbahčea Pero Antić. Sumnja se da je primopredaja obavljena mimo zakona.

Sumnja se da je Dimevski u vreme primopredaje bio spoljni saradnik u sportskim pitanjima premijera Zorana Zaeva i da se pojavljivao kao zakupac.

Nedugo potom oglasio se saopštenjem i KSSM.

Tačno je da je Savez posebnom odlukom Vlade dobio u posed zgradu označenu kao sportsku dvoranu u SRC „Кale“. Smatramo da je sve ovo dovoljan dokaz za pošteno funkcionisanje Кošarkaškog saveza, koji je u ovom slučaju bio zloupotrebljen dezinformacijama u javnosti. Apelujemo na određene strukture, koje koriste trenutak da smisle razne konstrukcije, da nas ne uvode u svoje zločinačke igre – navodi se u saopštenju koje je preneo magazin ‘Ekipa’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter