0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HUMANI IGRAČI ZVEZDE: Omladinci donosili poklone i osmehe (FOTO)

Objavljeno: 13.04.20 u 20:16

Fudbaleri Crvene zvezde danas su posle završetka najdužeg policijskog časa uvedenog zbog pandemije korona virusa, nastavili sa akcijom donošenja na kućnu adresu paketa pomoći  članovima i veteranima kluba starijim od 65 godina.

Danas su u domove starijih sugrađana u Beogradu osmehe donosili omladinci Mirko Milikić i Aleksandar Lukić.

Jedinstveni poduhvat da u vreme Vanrednog stanja prvotimci Crvene zvezde i omladinci kluba donose pomoć stariji zvezdašima na njihove adrese sjajno je prihvaćena u zvezdaškoj javnosti.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mnogo lepih reči podrške i pohvala dobili su, a potom su sa još više entuzijazma Brendiranim autobusom, poklon Fondacije za potrebe Omladinske škole, šprtali Beogradom i ovog puta pakete pomoći na opštini Voždovac donosili su omladinci Milikić i Lukić, koji su bili pravi hit ovosezonske Lige šampiona za mlade.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezdini biseri su sa lakoćom stizali od vrata do vrata na velikoj opštini a stigli su da se upoznaju i sa izuzetnim golgeterom Stevom Ostojićem koji im je uputio poneki savet, ali dao i niz pohvala. Dve kese poklona, jedan od kluba a druga sa namenskom robom obezbeđena uz pomoć beting partnera kompanije ‘Mocart’ stigle su na adrese i dr. Miljka Ristića, našeg poznatog kardiologa i člana Upravnog odbora, kao i kod predsednika sekcije veterana Crvene zvezde Aleksandra Saleta Markovića.

FOTO: FK Crvena zvezda

– Bilo mi je veliko zadovljstvo što sam mogao danas da pomognem našim starijim članovima kluba i veteranima. Bio je ovo mali gest pažnje načeg kluba. Drago mi je da su svi zdravo, nadam se da će ostati kod kuće do kraja ove pandemije i da ćemo se uskoro videti na stadionu – bili su utisci Aleksandra Lukića.

FOTO: FK Crvena zvezda

Uzbudljiv dan doživeo je Milikić.

– Drago mi je što sam deo ove velike humanitarne akcije. Bila mi je čast što sam mogao da izmamim osmehe naših starijih zvezdaša. Ovim gestom je Crvena zvezda dokazala da je veliki klub. Pauza se odužila, malo nam je i dosadno da treniramo kod kuće i jedva čekamo da se vratimo na teren i nastavimo sa prvenstvom – istakao je Mirko Milikić.

Crvena zvezda će u narednim danima nastaviti da raznosi pakete pomoći na adrese vernih zvezdaša u Beogradu ali i Srbiji.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter