0
Evropske lige

ONI SE VRAĆAJU NA TEREN: Fudbaleri mogu nazada na novu ‘Anoetu’, ali ne mogu grupni treninzi!

Objavljeno: 12.04.20 u 17:45

Fudbalski klub Real Sosijedad planira da se njegovi igrači u predstojećoj nedelji vrate individualnim treninzima.

Sosijedad će postati prvi španski klub koji će nastaviti aktivnosti prekinute zbog pandemije korona virusa. Fudbaleri će imati mogućnost da počnu treninge u trening centru, nakon što je Vlada ublažila neke mere karantina. Grupne aktivnosti i su i dalje zabranjene, dok Španija ulazi u petu nedelju karantina zbog pandemije.

Nije poznato da li će nadležni dozvoliti Real Sosijedadu da otvori svoj trening centar, pošto je većina sportskih objekata i dalje zatvoreno. U poslednjih mesec dana igrači Real Sosijedada su trenirali u svojim kućama. Stručni štab im je pripremio individualne programe vežbi i poslao im je sobne bicikle i trake za trčanje.

Ukupan broj umrlih u Španiji porastao je na 16.972, čime je ta zemlja treća najteže pogođena u svetu iza SAD i Italije. Broj potvrđenih slučajeva korona virusa u Španiji je 166.019, a ozdravilo je 62.391 osoba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter