0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

OD ‘ĐAKA’ ZA MISTERA: Trojica bivših Antićevih igrača organizuju meč u čast velikog trenera!

Objavljeno: 12.04.20 u 20:05

Radomir Antić preminuo je u Španiji u 71. godini posle kratke i teške bolesti, a sahrana će se obaviti u Srbiji čim pandemija korona virua stane.

Napustio nas je veliki trener i još veći čovek Radomir Antić. Legendarni Mister kremiran je u Madridu, a posmrtni ostaci biće sahranjeni u Srbiji kada prođe pandemija korona virusa. Tri đaka Radomira Antića došla su na ideju da se odigra revijalni meč u čast sjajnog trenera. ‘Novosti’ prenose da su na tu ideju došli Veljko Paunović, Đorđe Tomić i Milinko Pantić.

– Pokrenuli smo priču Milinko Pantić, Đorđe Tomić i ja, želimo da organizujemo meč u znak sećanja na Antaru. Prvo u Srbiji, kasnije ako bude prilike i u Španiji. Plan je da u jednom timu budemo mi koje je trenirao u svim klubovima, a u drugom fudbaleri iz generacije koju je odveo na Svetsko prvenstvo – istakao je Veljko Paunović za ‘Novosti’.

Nema sumnje da ako bi se svi odazvali pozivu da bismo u Srbiji imali svojevrstan spektakl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter