0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

SMANJENJE PLATE: Bivši trener Zvezde se odrekao 40% primanja zbog krize

Objavljeno: 11.04.20 u 20:53

Popularni Grof svestan je situacije u kojoj se njegov klub nalazi.

Miodrag Božović, bivši trener Crvene zvezde, a sada ruskog kluba Krila Sovjetov, odlučio je da se odrekne 40 odsto svoje plate.

Pandemija korona virusa stopirala je skoro sva sportska takmičenja, među kojima je i ruska Premijer liga. Većina klubova je igračima i trenerima zbog svega morala da smanji plate.

– Ako ćemo pošteno, nisam se trenutka dvoumio da treba da ponudim smanjenje plate. Smatram da i većina fudbalera razume u kakvoj situaciji i problemima je, ne samo klub, već celokupan fudbal u svetu – izjavio je Grof, a prenose „Vijesti“.

U Božovićevoj ekipi igrači će takođe dobiti plate 40 odsto manje. Najveće smanjenje je u CSKA, gde su igrači pristali da se odreknu 60 odsto primanja.

– Klub i region su uradili sve za nas, obezbedili odlične uslove rada, sve isplate na vreme i sada moramo i mi izaći u susret u situaciji koja je vanredna – podvukao je Božović.

51-godišnji trener posle Crvene zvezde vodio je Arsenal iz Tule i sada Krila Sovjetov, a u karijeri je radio još u Lokomotivi iz Moskve, Rostovu, Amkaru, Dinamu iz Moskve, Borcu, Grblju, Budućnosti, AEP-u, Hajduku s Liona, Obiliću, Saporu i Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter