0
Evropske lige

KLUPKO SE ODMOTAVA: De Rosi otkrio kako je došlo do rastanka s Romom

Objavljeno: 11.04.20 u 21:40

Legendarni vezista istakao je da nije bila njegova odluka da napusti Rim.

Danijele de Rosi, legendarni igrač Rome je prošlog leta napustio Olimpiko i otišao u Boku Juniors, gde je proteklog januara zvanično završio karijeru.

Čovek koji je odigrao 616 mečeva i postigao 63 gola u dresu kluba iz italijanske prestonice, nadao se da će u penziju otići iz dresa „vučice“, ali…

– Da, nisam ja želeo da odem iz Rome, ali to je fudbal. Nikad nisam bio varalica i uvek sam bio realan. Iako sam klub napustio posle 20 godina ne želim da navijači an to gledaju kao na neku tragediju – rekao je De Rosi za „Skaj Italija„.

Ako se izuzme period u Boki, De Rosi je celu karijeru proveo u Romi.

– Veoma je retko da neko igra 20 godina u jednom klubu i zbog toga je moja karijera neobična. Ne mogu da garantujem da bih uradio isto kao trener jer nijedan trener ne traje toliko dugo. Voleo bih da treniram Romu jednog dana, ali mislim da prvo moram da krenem od nekih manjih stvari. Neću da jurim ni za čim, ukoliko se to dogodi biće sjajno jer ja samo želim da pomognem Romi – rekao je De Rosi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter